Access Bars®Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxed was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars-sessie kan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te 'ontvangen' en wellicht een beetje minder te 'doen'. Het ontvangen en leren van Access Bars® zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets veel en veel groters.

Hoeveel moois kan jou dat geven?

'All of life comes to me with Ease, Joy and Glory!'

BODYPROCESSEN

De Body processen van Access Consciousness zijn energetische lichaamsprocessen. Hierbij worden de handen op het lichaam geplaatst door de kleding heen en de specifieke energie wordt gevraagd om te gaan stromen. Door de energie kunnen blokkades, trauma en pijn die in het lichaam vastzitten weer gaan stromen en kan er verandering plaats vinden. Dit kan je merken door vermindering van klachten, soepeler bewegen, beter slapen en sneller herstellen. Uit onderzoek is gebleken dat het hormoon oxytocine angst en pijn reduceert, de bloeddruk verlaagt en wondgenezing stimuleert. Dit hormoon wordt aangemaakt door simpel huidcontact bij mannen en vrouwen waarmee er een goede verklaring is gevonden voor de helende werking van massages en aanraking. (bron bewustzijn en geneeskunde) De processen die ik kan geven zijn;

MTVSS

Dit is een dynamisch proces voor het opheffen van vrijwel elke manier waarop het lichaam verstoord is en niet werkt of slecht functioneert. Het is een proces dat het immuunsysteem activeert en bevorderd, daarnaast werkt het op individuele organen. Ook werkt het goed bij sportblessures, overbelasting, hernia , hormoonklachten (menstruatie, overgang ) huidaandoeningen, spijsvertering en gewrichtsklachten.

Embodiment Of and As Space and Happy Body

Dit bodyproces zorgt ervoor dat het lichaam meer ruimte krijgt. De dichtheid tussen de moleculen wordt groter en ruimer. Vaak verkrampen we, trekken we alles samen waardoor we totaal geen ruimte hebben. Dit zorgt ervoor dat je lichamelijke klachten krijgt en vast zit in jezelf. Je weet dat jouw energie alle kanten op kan, dat je kan uitreiken waar je maar wilt zijn. Na dit proces ervaren mensen letterlijk meer ruimte in hun lichaam en in hun zelf. Ze kunnen makkelijker bewegen en hun leven lijkt opeens zoveel meer groter dan daarvoor. De bodyprocessen zijn geaccrediteerd door het KTNO als bij en na scholing.

Zero sum of trauma

Het maakt het effect van cumulatief trauma op het lichaam ongedaan. In geval van onopgeloste pijn of bewegingsbeperking bij herhaald trauma of letsel. Het Zero-Sum of trauma- proces maakt datgene ongedaan wat het trauma op zijn plaats vastzet. De bodyprocessen zijn geaccrediteerd door het KTNO.Mirjam Borsboom is Access Consciousness® Bars Practitioner.