Mirjam Borsboom


Mirjam Borsboom (geb. 1966). Kernwoorden: krachtig, gepassioneerd, professioneel, is OMNI gediplomeerd en Board Certified Hypnotherapeut met therapeutische ervaring en werkzaam in haar eigen praktijk ProBaat. In omgeving Eindhoven/de Kempen.

Ik geloof, dat iedereen alles in zich heeft voor positieve verandering en ik ben overtuigd van het zelf herstellend vermogen van lichaam en geest. Ik gebruik de kennis van mijn opleidingen en zeker ook mijn persoonlijke - en werk gerelateerde ervaringen, om jou je doelen te kunnen en laten bereiken. Hypnotherapiepraktijk ProBaat is doelgericht, ervaren en enthousiast om je te helpen je problemen te verduidelijken en/of op te lossen.

In ieders leven doet zich wel een periode voor waarin je het gevoel hebt geen vat meer te hebben op de dingen, tegen jezelf aanloopt, niet lekker in je vel zit, niet kan genieten van het leven. Dit is ook bij mij het geval geweest. Op zo'n moment kan het goed zijn om iemand te benaderen. Iemand die met je kan kijken naar wat er speelt in je leven, wat je blokkeert, waar je moeite mee hebt.

Die iemand kan ik voor je zijn.

Soms kan je het met je verstand allemaal heel goed weten, maar als je het niet zo voelt, is het heel lastig om dingen te veranderen. Mijn kracht is dat ik je door middel van hypnose help om het van binnen ook echt anders te gaan voelen, waardoor de verandering eigenlijk heel makkelijk is en als vanzelf volgt.

Ik ben een enthousiaste OMNI gediplomeerde en Board Certified Hypnotherapeut die goed is in haar werk. Ik volg ieder jaar een aantal trainingen om bij te scholen. Daarnaast ben ik gecertificeerd en geregistreerd jobcoach voor bijzondere mensen. Mijn persoonlijke ervaringen met hypnotherapie hebben mij ontzettend veel geleerd en zijn waardevol in mijn werk als hypnotherapeute. Ik werk vanuit mijn hart en met mijn gevoel.

De zoektocht naar de juiste hypnotherapeut kan een lastige zijn en veel twijfels met zich meebrengen. Ik neemt deze twijfels op een natuurlijke manier weg en zorg, met en zonder woorden, voor een vertrouwensband die nodig is om een effectieve sessie te ondergaan. Hypnotherapie werkt snel en prettig. Daarom is dit voor mij dé manier om anderen te helpen. Ik ben gespecialiseerd in hypnose met kinderen en regressie.